Hotel Farsø​  |  Søndergade 11  |  9640 Farsø

Telefon: 98 63 10 04  |  E-mail: info@hotelfarsoe.dk

Hovedretter

(min. 15 couverter)​

Gammeldags flæskesteg med sprød svær

med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier og skysauce

kr.105.00

Nakkekam stegt som vildt

med stegte svampe, karotter, tyttebærsyltetøj, asier, hvide kartofler og skysauce

kr.110.00

Sprængt krydderkam

med 2 slags grøntsager, hvide kartofler og citronflødesauce

kr.110.00

Gardehusar steg med svampeduxelle

med 2 slags grøntsager, hvide kartofler og estragonsauce

kr.125.00

Mørbrad gryde

med fløde-paprikasauce, løse ris, ristede kartofler og mixed salat

kr.125.00

Glaseret herregårdsskinke

med flødekartofler, mixed salat, hjemmerørt dressing samt brød

kr.110.00

Svinemørbrad medaljon i champignon a la creme

med hvide kartofler, mixed salat og surt

kr.125.00

Indbagt svinemørbrad i butterdej

med stegte svampe, ærter bonne femme, hvide kartofler og paprikaflødesauce

kr.135.00

Kalvesteg Waldorff

med franske bønner, brunede samt hvide kartofler, surt, sødt, waldorfsalat og skysauce

kr.125.00

Grydestegt ungkvæg a la mode

- kalvekød marineret i rødvin og urter med smørdampet gulerødder, franske ærter, persillekartofler og rødvinssauce

kr.135.00

Langtidsstegt dansk kalvefilet

med grøntsags mousse, sautee, pommes rissolles og sauce Bourgogne

kr.155.00

Helstegt kalvemørbrad a la Dijon

med grønttorvets udvalg, pommes rissolles og Dijon-peber sauce

kr.195.00

​Gammeldaws oksesteg

med glaserede perleløg, timian karotter, hvide kartofler og skysauce

kr.110.00

Tyndstegsfilet a la barbeque​

med mixed salat, friterede kartoffelbåde, hjemmelavet barbeque samt drueagurker

kr.120.00

Helstegt oksefilet Bearnaise​

med grillet tomat, ristede champignon, haricot verte, pommes rissolles og sauce Bearnaise

kr.165.00

Helstegt oksemørbrad sous le sandre​

med ristede svampe, bagte rodfrugter, pommes rösti og pebersauce

kr.185.00

Helstegt dyrekølle​

med bagte rodfrugter, drue-nøddesautee, pommes rissolles og vildtflødesauce, eller​ klassisk garniture: franske bønner, surt, sødt, waldorfsalat, brunede og hvide kartofler samt vildtflødesauce

kr.145.00

Helstegt dyreryg Grand Veneur​

med glaserede kastanjer, stegte østershatte, selleriflan, pommes krokette og sauce Grand Veneur

kr. dagspris

Piqueret lammekølle med persille og hvidløg​

med sauteret grønt, grøntsags mousse, pommes rissolles og demiglace

kr.155.00

Find mere information​

Kontaktoplysninger​

Hotel Farsø

Søndergade 11
9640 Farsø
Telefon: 98 63 10 04
info@hotelfarsoe.dk

Åabningstider

​Hotellets reception/telefon har åben alle hverdage og lørdage fra 10.00 til 18.00 på tlf.: 98 63 10 04

Kan du ikke komme i kontakt med os i dette tidsrum kan du sende os en mail på info@hotelfarsoe.dk og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Betalingsmuligheder​

Vi modtager følgende betalingsmidler: dankort/visa dankort, check mod legimationsforevisning, kontant.

Bankoverførsler reg nr.: 9174, konto nr. 2860044733, Den Jyske Sparekassen