Hotel Farsø​  |  Søndergade 11  |  9640 Farsø

Telefon: 98 63 10 04  |  E-mail: info@hotelfarsoe.dk

Praktiske oplysninger

​Priser:

Alle priser er inkl. 25 % moms

Ved bestilling under 15 personer + 10 %

Ved bestilling under 10 personer + 15 %

Børn under 12 år til reduceret priser

Vi forbeholder os ret til prisændringer/ændringer i menuerne såfremt at vor leverandører ikke længere har råvaren i sortiment eller råvaren underlægges prisstigning.

Ved bestilling forbeholder vi os retten til at opkræve forudbetaling eller depositum

Ønsker De Deres arrangement på Hotel Farsø pålægges kr. 35.00 pr. person

Bestilling:

Hvis De har besluttet, at De gerne vil have maden fra Hotel Farsø, så ring eller mail og lav en reservation til den pågældende dag. De behøver ikke at afgive den konkrete ordre i forhold til antal og menu. Dette oplyses senest 5 dage inden Deres arrangement.

Levering:

Som udgangspunkt skal De selv afhente deres menu.

Gratis levering kan aftales mod et minimum køb på kr. 3000 og inden for en afstand på 25 km (tur/retur). Herudover påregnes leverings eller afhentnings gebyr på Deres samlede regning.

Emballage:

Den emballage maden leveres i, skal tilbage leveres til Hotel Farsø i rengjort stand senest efterfølgende dag klokken 14.00 – med mindre andet er aftalt.

Anretning og servering:

Alle retter leveres så serveringsklare som muligt – enkelte retter, fx suppe/natmad må dog på beregnes at skulle varmes. Stege samt diverse varme tilbehør leveres i termokasser, som ikke bør åbnes, før de skal anrettes. Med mindre andet er aftalt er kødet ikke udskåret. Kolde anretninger, desserter, salater m.m. er anrettet og klar til brug

Spørg evt. Hotel Farsø hvilke fade og skåle De skal på beregne til serveringen af Deres menu.

​Betaling:

Betaling kan ske via Hotel Farsøs konto nr. der er påført regningen. Alternativt betales med dankort eller kontant. Betalingen sker – med mindre andet er aftalt – ved afhentningen af Deres bestilling.

Garniture og tilbehør:

Alle garniture og tilbehør til de forskellige retter er forslag fra vores side, ønsker De noget andet er De naturligvis velkommen til at rette henvendelse mod evt. merpris.

Buffet’er kan som udgangspunkt ikke ændres i menusammensæningen.

Kokke og tjenere:

Der medfølger ikke kokke og tjenere til anretning/servering af menuerne i vor brochure. Ønsker De dette, og vi har muligheden for at yde Dem assistance, afregnes pr. påbegyndt time kr. 280 + moms med start fra og ankomst til Hotel Farsø.

Dækketøj:

Duge og servietter i stof kan lejes via Hotel Farsø

Dug (valgfri farve) 175 x 140 cm kr. 40.00

Dug (valgfri farve) 175 x 225 cm kr. 50.00

Serviet (valgfri farve) kr. 6.00

Priserne er inkl. vask og moms

Service og porcelæn:

Kan lejes igennem Hotel Farsø, ring/mail for yderligere information.

Vin:

Vi hjælper Dem gerne med at sætte vin til Deres menu og tilbyder ligeledes vin fra hele verden til favorable priser.

Uåbnede flasker tages retur.

Find mere information​

Kontaktoplysninger​

Hotel Farsø

Søndergade 11
9640 Farsø
Telefon: 98 63 10 04
info@hotelfarsoe.dk

Åabningstider

​Hotellets reception/telefon har åben alle hverdage og lørdage fra 10.00 til 18.00 på tlf.: 98 63 10 04

Kan du ikke komme i kontakt med os i dette tidsrum kan du sende os en mail på info@hotelfarsoe.dk og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Betalingsmuligheder​

Vi modtager følgende betalingsmidler: dankort/visa dankort, check mod legimationsforevisning, kontant.

Bankoverførsler reg nr.: 9174, konto nr. 2860044733, Den Jyske Sparekassen