Hotel Farsø​  |  Søndergade 11  |  9640 Farsø

Telefon: 98 63 10 04  |  E-mail: info@hotelfarsoe.dk

Jule Tapas NYHED!

(min 4 personer)

​Rejesalat med koldvandsrejer, mango og dild.

Pocheret kystfisk med dijonemulsion og baconcrumble.

Letsprængt berberieandebryst med hoisinsauce, plukket grønkål, mandarin og valnødder.

Skiver af ungkvægsfilet med stegte svampe og trøffelcreme

2 slags oste med sveskeblomme i Madeira.

Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce.

Hjemmebagt langtidshævet brød og kærnet smør.

Pris pr. person "ud af huset" kr. 165,00

Ønskes tapas'en portionsanrettet tillægges +15 kr. (embalageafgift)

Serveret på Hotel Farsø kr. 195,00

Find mere information​

facebook Følg med på Facebook

Kontaktoplysninger​

Hotel Farsø

Søndergade 11
9640 Farsø
Telefon: 98 63 10 04
info@hotelfarsoe.dk

Åabningstider

​Hotellets reception/telefon har åben alle hverdage og lørdage fra 10.00 til 18.00 på tlf.: 98 63 10 04

Derudover holder vi åbent for individuelle arrangementer alle dage i tidsrummet 08.00 til 03.00

Vi kan ligeledes kontaktes hele døgnet på: info@hotelfarsoe.dk

Betalingsmuligheder​

Vi modtager følgende betalingsmidler: dankort/visa dankort, mobilpay nr. 15571, kontant.

Bankoverførsler reg nr.: 9174, konto nr. 2860044733, Den Jyske Sparekassen