Hotel Farsø​  |  Søndergade 11  |  9640 Farsø

Telefon: 98 63 10 04  |  E-mail: info@hotelfarsoe.dk

Buffet

(minimum antal er varierende - buffet'erne kan som udgangspunkt ikke ændres)

​Slagter Buffet

(min. 15 personer)

Tunmousse med rejer og dildcreme.

Oksefilet med texasdrenge og barbeque.

Herregårdsskinke med flødekartofler.

Stort salatbord med 6 varianter og 2 dressinger.

Chokoladebrownies med frisk frugt og creme fraishe.

Pris pr. person kr. 150.00

​Frokost buffet I

(min. 15. personer)

Røget tunfilet med salater og pesto.

Lakseroulade med dild og pikantcreme.

Hønsesalat med asparges, champignon og bacon.

Mørbradbøf i champignon a la creme og surt.

Smørristede persillekartofler og grøn salat.

2 slags oste med vindruer og syltet hyben.

Pris pr. person kr. 165.00

Græsk Buffet

(min. 20 personer)

Røget tunfilet med salater og pesto.

Ostegratineret kæmperejer Diablo.

Langtidsstegt kalvefilet med græske kartofler.

Kalkunbryst med græsk panade og røget flæsk.

Græske frikadeller med tzaiki.

Græsk bondesalat med oliven, feta og dressing.

Marineret grov frugt med creme chantilly.

Pris pr. person kr. 185.00

Frokost Buffet II

(min. 15 personer)

Frisk kyllingesalat med grønt og karrycreme.

Ovnbagt hvidfisk med kold salsa og pesto.

Røget laks med salater og sprøde croutons.

Mørbradbøf med lys champignonsauce.

Smørristede persillekartofler og grøn salat.

Pandekager ”Crepe Suzette” med ristede mandler.

Pris pr. person kr. 165.00

Italiensk buffet

(min. 25 personer)

Parmaskinke med salater og ”mojito-melon”.

Lufttørret oksefilet Bresaula med parmesanost.

Frisk pastasalat Italienne med svampe og trøffel.

Svinekam Venice med rosmarin og rodfrugter.

Helstegt kalvefilet med mild salviecreme.

Små pommes au four stegt med sesam og olie.

Gorgonzola med hakket rødløg og æggeblomme.

Italiensk tiramisu med espresso og kakao.

Pris pr. person kr. 195.00

Aften Buffet I

(min. 20 personer)​

Krabbesalat med asparges og rejer.

Kyllingeroulade med bacon og midte af svampe.

Helstegt kalvefilet med provencalske urter.

Krydderkam og pestobagte små kartofler.

Sprængt kalkunbryst og flødekartofler.

Grov bondesalat med feta, oliven og croutoner.

Hasselnøddekage med chokolade/orange creme.

Pris pr. person kr. 195.00

Amerikansk buffet

(min. 25 personer)

Røget laks ”American style” med rygeostecreme.

Salat med pulled pork, snittet grønt og pesto.

Marineret spareribs med coleslaw og barbeque.

Helstegt Ribeye filet med små ovnbagte kartofler.

American Hamb med chili, ananas og løg.

Salat ”California” med agurk, mandler og oliven.

American Cheese cake med syltet brombær.

Pris pr. person kr. 195.00

Aften Buffet II

(min. 20 personer)

Hel dampet laks Residence med marinerede urter.

Fisketerrine med rejer, asparges og sauce verte.

Helstegt oksefilet med bagte rodfrugter.

Grillet svinemørbrad med dijon og caryenne.

Grillet kyllingebryst i grøntsagsratatuilles.

Små ovnbagte kartofler og mixed salat med pesto.

Brownies med frisk frugt og creme fraishe.

Pris pr. person kr. 195.00

Forårs Buffet

(min. 20 personer)​

(kan bestilles i perioden 1. jan. til 31. april)

Terrine af torsk serveret med syltet rødløg.

Klassisk tunsalat Nicoise med æg og oliven.

Perlehønebryst fyldt med trøffel og piment.

Grillet kalvepuder med saute af forårsløg.

Flødegratineret rodfrugter med timian.

2 slags oste med grønne druer og syltet hyben.

Citron/lemon kage med lyse bunde og frisk frugt.

Pris pr. person kr. 195.00

Reception II

(min. 30 personer)​

Ristede tigerprawns på salater med chilimayo.

Kanapé med røget laksemousse og dild.

Kanapé med parmaskinke og sorte oliven.

Kanapé med portvinsrørt postej og cornichon.

Kanapé med sprængt andebryst og appelsin.

3 slags oste i mundrette stykker med druer.

Frisk frugt dyppet i mørk callebeaut chokolade.

Pris pr. person kr. 145.00

Sommer Buffet

(min. 20 personer)

(kan bestilles i perioden 1. maj til 31. aug.)

Bagt hvidfisk med kompot af porre og æble.

Frisk kyllingesalat med bacon og karrycreme.

Svinemørbrad i tomat og peber relish.

Kalvefilet med krydderurtepanade.

Pestobagte kartofler og mixed salat.

Emmentaler i bjælker med vindruer.

Sommerkage med jordbær og rabarber.

Pris pr. person kr. 195.00

Klassisk Brunch

(min. 15 personer)

Røget laks med æggestand Royale.

Små friterede forårsruller med soya sauce.

2 slags pålæg med tilhørende grønt.

Mellemlagret ost med peberfrugt.

Scramble æg og sprødstegt bacon.

Små ristede wienerpølser.

Lun leverpostej med champignons.

Brunch pandekager med lys sirup.

Mundrette frugtstykker.

3 slags brød og smør.

Pris pr. person kr. 140.00

Efterårs Buffet

(min. 20 personer)

(kan bestilles i perioden 1. sep. til 15. nov.)

Røget laks med rygeostecreme og crouton.

Hønseterrine med pærepickles og salater.

Svinemedaljoner i svamperagout.

Kalvefilet sous le sandre med bagte rodfrugter.

Små kartofler au four og bondesalat med pesto.

2 slags danske oste med syltet hyben.

Hasselnøddekage med chokolade/orange creme.

Pris pr. person kr. 195.00

Moderne Brunch

(min. 15 personer)

Laksetater på kartoffel røsti.

Smoothie med yoghurt og røde bær.

Italienske specialiteter og pølser med oliven.

Små friterede forårsruller med kinesisk fyld.

Scramble æg og sprødstegt bacon.

Små ristede chipolatapølser.

Tallegio og Gorgonzola med druer.

Brunch pandekager med lys sirup.

Grov marineret frugt i vanilje og likør.

3 slags brød og smør.

Pris pr. person kr. 165.00

Reception I

(min. 30 personer)

Mini sandwich med æggesalat.

Mini sandwich med rejesalat.

Mini sandwich med skinke og ost.

Små frikadeller på spyd med kartoffel.

3 slags oste i mundrette stykker med druer.

Frisk frugt dyppet i mørk callebeaut chokolade.

Pris pr. person kr. 135.00

Hotel Farsø Stegebuffet

(min. 20 personer)

Vælg 3 slags kød:

Stegt Herregårdsskinke

Barbecue marineret svinekam

"Rubbed" nakkefilet

Kalkunbryst m. pesto og bacon

Grillet kyllingebryst

Rosastegt kalvefilet (+15 kr. pr. cov)

Vælg 2 slags kartofler:

Flødekartofler

Persillekartofler

Hjemmelavet kartoffelsalat

Stegte kartoffelbåde m. hvidløg

Sommerkartoffelsalat i olie/eddike dressing

Små bagte kartofler m. sesam

Bagt kartoffel m. kryddersmør

Vælg 2 slags salater:

Græsk bondesalat

Alm. mix salat

Broccolisalat m. bacon

Pastasalat m. pesto, peberfrugt og rødløg

Tomatsalat m. feta, oliven og basilikum

- hertil hjemmebagt brød, smør og dressinger

Pris pr. person kr. 135.00

Alle buffet’er serveres med langtidshævet landbrød og smør

Find mere information​

Kontaktoplysninger​

Hotel Farsø

Søndergade 11
9640 Farsø
Telefon: 98 63 10 04
info@hotelfarsoe.dk

Åabningstider

​Hotellets reception/telefon har åben alle hverdage og lørdage fra 10.00 til 18.00 på tlf.: 98 63 10 04

Kan du ikke komme i kontakt med os i dette tidsrum kan du sende os en mail på info@hotelfarsoe.dk og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Betalingsmuligheder​

Vi modtager følgende betalingsmidler: dankort/visa dankort, check mod legimationsforevisning, kontant.

Bankoverførsler reg nr.: 9174, konto nr. 2860044733, Den Jyske Sparekassen