Hotel Farsø

Selskaber på Hotel Farsø



 
Fest til fast pris (min. 25 couv.) Kr. 395,-
(børn under 12 år kr. 195,-)
 
• Velkomstdrik
• Forret
• Hovedret
• Dessert
• Hvidvin ad lib.
• Rødvin ad lib.
• Dessertvin
• Kaffe og kransekage
• Bararrangement (fadøl-vand-vin)
• Natmad (se 'natmad')
• Smukke borde
• Dekorationer
• 7 timers arrangement

Denne fest-pakke ekslusiv bararrangement, øl, vand samt natmad kr 315,-
(børn under 12 år kr. 165.-)

Forret:

Tunmousse med rejer og dildcreme på sprød salat med hjemmebagt brød og smør


Butterdejsskal med høns i asparges

Dampet laks residence anrettet med marinerede urter, rejer og salater.
Hjemmebagt brød og smør samt tomatiseret dressing.

Kyllingeterrine med pigeonæbler serveret på plukket salat og krydderurtepesto á part

 
Hovedret:
Svinekam stegt som vildt med stegte svampe / tyttebær og timian-carotter, hvide kartofler og skysauce.

Gammeldags kalvesteg med surt, sødt, waldorfsalat, franske bønner og brunede kartofler, hvide kartofler og skysauce.

Sprængt kalkun eller nakkekam med grøntsagsmousse og årstidens sauté. Hvide kartofler og citronflødesauce.

Gammeldags flæskesteg med sprød svær, rødkål, brunede kartofler og surt. Hvide kartofler og skysauce.

Rosastegt kalveinderlår printaniére med sæsonens spæde grøntsager. Pom. rissolles og kraftig skysauce.

Dessert:

Hjemmelavet romfromage med lun kirsebærsauce.

Chokoladeskål med frisk frugt hertil soft-ice.

Hotel Farsø luksus isbombe serveret med frisk frugtsalat og flødeskum.

Pandekager med sukker og syltetøj serveret med rørt vaniljeiscreme.
 


Fest til fast pris (min. 25 couv.) Kr. 455,-
(børn under 12 år kr. 195,-)

• Velkomstdrik
• Forret
• Hovedret
• Dessert
• Hvidvin ad lib.
• Rødvin ad lib.
• Dessertvin
• Kaffe og kransekage
• Bararrangement (fadøl-vand-vin)
• Natmad (se 'natmad')
• Smukke borde
• Dekorationer
• 7 timers arrangement

Forret:
Italiensk inspireret tapas-tallerken med marinerede salater og italienske specialiteter.

Black'ned rødfisk på tomatsalsa serveret med rodfrugter og pesto.

Carpaccio af røget tun eller røget laks serveret med frisk plukket salat og spinatflan.

Ovnbagt Hvidfisk på leje af sauteret spidskål hertil basilikumfløde.

Kyllingeroulade med midte af svampe serveret med plukket salat og persille-pesto.

Hovedret:
Braiseret kalkunbryst i hvidvin og laurbær serveret med sæsonens udvalg fra grønttorvet, hvide kartofler og drue-nødde sauce.

Langtidsstegt dansk kalvefilet serveret med 3 slags garniture, pom. risolles og sauce bourgogne.

Helstegt Oksehøjreb jardinere serveret med bønner Bonne Femme, ostegratineret tomat, pom. risolles og sauce bordelaise.

Indbagt svinemørbrad i hønsesouffléfars serveret med årstidens sauté, stegte svampe, pom. rissolles og svampesauce.

Barderet dyrekølle af kronvildt serveret med surt, sødt, waldorfsalat, eleeriflan, stegte svampe, hvide kartofler og vildtflødesauce.

Dessert:
Letfrosset Grand Marnier Soufflé serveret med flødeskum og orangesauce.
 
Isbombe Ophelia Vaniljeparfait fyldt med appelsinsorbet serveret med rødvinsmarinerede svesker.
 
Calypso vaniljeis rørt med creme de cassis, hindbær og flødeskum anrettet med chokoladegranulat.
 
Trekant af vahlrona chokoladeparfait anrettet med årstidens frugter og hindbærcoulis.
 



Fest til fast pris (min. 25 couv.) Kr. 525,-
(børn under 12 år kr. 195,-)

• Velkomstdrik
• Forret
• Hovedret
• Dessert
• Hvidvin ad lib.
• Rødvin ad lib.
• Dessertvin
• Kaffe og kransekage
• Bararrangement (fadøl-vand-vin)
• Natmad (se 'natmad')
• Smukke borde
• Dekorationer
• 7 timers arrangement

Forret:
Skindstegt sandart anrettet på leje af urter og omkrenset af hummerbisque
 
Kokkens frie fiskefantasi med 4 varianter anrettet med plukkede salater og tilbehørende dressing
 
Ovnbagt laksefilet maskeret med pikantcreme anrettet på årstidernes og mild dild beurre blanc
 
Braiseret vagtel med portvinsfløde på spæde salater og saltristede nødder
 
Vildt eller hønseconsommé med midte af porre garneret med sort trøffel vagtelæg
(kan vælges som mellemret + 30 kr.)
 
Hovedret:
Kombination af kalvefilet og perlehønne servere med grønttorvets udvalg, pom. rissolles og sauce demi-glace
 
Oksemørdbrad sous le cendre serveret med grønttorvets udvalg, pom. rissolles og sauce demi-glace
 
Helstegt dyreryg med rørhattetapanade serveret med braiseret selleri, svampetimbale, kroketter og nedkogt vild-glace
 
Svinemørbrad á la Francaise fyldt med piment, krydderurter og dijonsennep serveret med årstidens sauté, ostegratineret tomat, pom. risolles og dijonflødesauce
 
Letsprængt og farseret berberiandebryst serveret med glaserede rodfrugter og varm rødkålssalat, hvide kartofler og andesky
 
Dessert:
Udvalg af europæiske oste på tallerken serveret med rødvinsmarinerede svesker og oliven (kan vælge som mellemret + 30 kr.)
 
Chokoladekage guanaja 1502 anrettet med hindbærcoulis og vaniljeparfait
 
Duet af nøddefragilité og mørk chokoladeparfait anrettet med årstidens frugt og abrikospuré
 
Flamberede brombær i cognac og nødder serveret i florentinerkurv med rørt vaniljeiscreme
 


Fest til fast pris (min. 25 couv.) Kr. 455,-
(børn under 12 år kr. 195,-)

• Velkomstdrik
• Forret
• Hovedret
• Dessert
• Hvidvin ad lib.
• Rødvin ad lib.
• Dessertvin
• Kaffe og kransekage
• Bararrangement (fadøl-vand-vin)
• Natmad (se 'natmad')
• Smukke borde
• Dekorationer
• 7 timers arrangement
 
Vælg 2 retter forretter. (eller vælg 1 som serveres tallerkenanrettet)

Dampet laks residence med marinerede urter og rejer
Fisketerrine med dildcreme og rejer
Røget tun med sprøde salater
Tunmousse med rejer og sauce verte
Indbagte rejer med karry-hvidløgs dressing
kæmperejer diablo og ostegratinerede
Hønsesalat Calcutta med karry, bacon og ananas
Kyllingeterrine med piment og pesto
Kyllingeroulade med mindte af svampe og trøffel
Spansk serranoskinke med grønne salater
 
Vælg 2 retter tilbehør
 
Grøntsagstærter med butterdej
Salatbord med 6 varianter og 2 dressinger
Tomatsalat med feta og oliven
Frisk pastasalat italienne med friske krydderurter
Kartoffelsalat enten vinaigrette eller klassisk
Friterede løgringe med tomatiseret dressing
 
Vælg 3 retter stegeretter (garniturer kan ændres)
 

Svinekam boulangére med urter og rosmarin
Græske frikadeller med kartoffelbåde og tzatziki
Kalkunbryst med røget flæsk og græsk panade
Kalvepuder i mild flødecreme og salvie og pom. anglais
Langtidsstegt kalvefilet og pom. rissolles
Helstegt oksefilet med texasdrenge og barbecue
Herregårdsskinke med flødekartofler
Lammekølle piqueret med hvidløg, persille og pom. rissolles
Krydderkam med spicy-sauce og kartoffelbåde
Kylling sauté marengo
Helstegt dyrekølle med kartoffelgratin
Orientalske ris med jomfruhummer og safran
Svine-madaljoner i urtestuvning
Helstegt kalveculotte med braiserede urter
 
Vælg også 2 retter desserter
 
Kold gran marnier souflé med appelsinsauce
Chokoladebrownies med vaniljecreme
Grov frugtsalat og creme chantilly
Pandekager med sukker og syltetøj
Hjemmelavet isbombe med skovbærcoulis
Mandelkage stænket med cognac
Gateau Marcel Med marinerede brombær
Hj. røget brie med oliven
2 slags oste med druer
  



Natmad
 
Suppe efter eget valg
 
Mulligatawny indisk karrysuppe med hønsekød og ris
Consommé Danoise klar suppe med boller og urter
Ungarsk gullasch med kommen og hvidløg
Italiensk minestrone med bacon og nudler
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller
 
eller
 
Lune rundstykker med 2 slags pålæg, ost og marmelade
Pølsebord med 5 varianter samt brød og smør
Røde pølser med brød sennep, ketchup, rå og ristede løg
Æggekage med røget flæsk, rødbeder og rugbrød
Kold kartoffelsalat med lune frikadeller og rødbeder
Kyllingelår med mixed salat, dressing og brød
Herregårds biksemad m/ béarnaise og rødbeder og rugbrød
 




Når de har bestilt deres arrangement skal du tage stilling til følgende:
 
1. Bordopstilling samt farver på dækketøj
Valg af farver til dug og servietter (vi anbefaler samme farve eller råhvid serviet)
Hvid - Grå - Lys gul - Lys blå - Mørk blå - Grøn almond - Grøn oliven - gl. rosa - Granatrød - Bordeaux - Elfenben - Fersken

Bordopstilling
U-bord - E-bord - sildeben (10-12 pers.) - Højbord med sidevinger - langbord.
Runde borde eller små borde ( 8 pers. og nedefter ) + 10,00 kr. pr. person.
 
2. Velkomstdrik - vælg mellem følgende:
Bowle med passion og lime
Champagnecocktail
Kirr (creme de cassis og hvidvin)
Engledrik (hjemmelavet hyldeblomstsaft med hvidvin og danskvand)
Cremant d'Alsace
Safari (eksotisk frugtlikør med bitterlemon)
 
3. Vi tilpasser os deres gæster:
Diabetikere, Allergikere, Vegetar / veganer, Alkoholfri.
- giv blot besked ved reservationer!
 
4. Vin-ønsker
Ønsker de andre vine end dem vi har i forbindelse med vore festarrangementer, tilbyder vi vine fra hele verden mod mindre merpris
 
5. Børnemenu 0-2 år = gratis 2-12 år  = 130/195 kr.
Pommes frites med 2 pølser
Pommes frites med fiskefilet
Pommes frites med kyllingenuggets
Pommes frites med grill-spyd med kød og grønt
3 håndmadder med børnevenligt pålæg eller samme menu som de øvrige gæster
 
6. Avec til kaffe
2 cl husets cognac kr. 30,00
2 cl husets likør (bailey / grand marnier) kr. 30,00
3 stk. petit four kr. 25,00
Lagkage, kringle eller andet kr. 20,00
 
Vi tager os god tid til at arrangere Deres fest!
Undgå ventetid og reserver tid og dato for Deres selskabsaftale på tlf. 9863 1004

 
 
 

5. Juledag

 

Kl. 18.30 - 02.00

Entre inkl. 2 retter kr. 295.00

Entre efter kl. 20.30 kr. 150.00



2. Juledag

Peter & De andre kopier

Live De Luxe

22.00 - 04.00