Hotel Farsø Stegebuffet
(min. 20 personer)
Vælg 3 slags kød:
Stegt Herregårdsskinke
Barbecue marineret svinekam
"Rubbed" nakkefilet
Kalkunbryst m. pesto og bacon
Grillet kyllingebryst
Rosastegt kalvefilet (+15 kr. pr. cov)
Vælg 2 slags kartofler:
Flødekartofler (+ kr. 10 kr. pr. cov)
Persillekartofler
Hjemmelavet kartoffelsalat
Stegte kartoffelbåde m. hvidløg
Sommerkartoffelsalat i olie/eddike dressing
Små bagte kartofler m. sesam
Bagt kartoffel m. kryddersmør
Vælg 2 slags salater:
Græsk bondesalat med pesto
Mixet salat med dressing
Broccolisalat m. bacon
Pastasalat m. pesto, peberfrugt og rødløg
Tomatsalat m. feta, oliven og basilikum
- hertil hjemmebagt brød
Pris pr. person kr. 165.00
Alle buffeter serveres med langtidshævet landbrød.
Smør kan tilkøbes.