Hovedretter

(Minimum 15 couverter)​

Gammeldags flæskesteg med sprød svær

med hvide og brunede kartofler, rødkål, asier og skysauce

135.00 kr.

Nakkekam stegt som vildt

med stegte svampe, karotter, tyttebærsyltetøj, asier, hvide kartofler og skysauce

135.00 kr.

Sprængt krydderkam

med 2 slags grøntsager, hvide kartofler og citronflødesauce

kr.135.00

Gardehusar steg med svampeduxelle

med 2 slags grøntsager, hvide kartofler og estragonsauce

kr.145.00

Mørbrad gryde

med fløde-paprikasauce, mixed salat, dressing, løse ris eller ristede kartofler

kr.135.00

Glaseret herregårdsskinke

med flødekartofler, mixed salat, hjemmerørt dressing samt brød

kr.140.00

Svinemørbrad medaljon i champignon a la creme

med hvide kartofler, mixed salat og surt

kr.135.00

Indbagt svinemørbrad i butterdej

med stegte svampe, ærter bonne femme, hvide kartofler og paprikaflødesauce

kr.155.00

Gammeldags Kalvesteg stegt som vildt

med franske bønner, brunede samt hvide kartofler, surt, sødt og skysauce

(Tilkøb af hjemmelavet waldorfsalat + kr. 15,00

kr.155.00

Grydestegt ungkvæg a la mode

- kalvekød marineret i rødvin og urter med smørdampet gulerødder, franske ærter, persillekartofler og rødvinssauce

kr.155.00

Langtidsstegt dansk kalvefilet

med grøntsags mousse, sautee, pommes rissolles og sauce Bourgogne eller sauce Bearnaise

kr.175.00

Helstegt kalvemørbrad a la Dijon

med grønttorvets udvalg, pommes rissolles og Dijon-peber sauce

kr.215.00

​Gammeldags oksesteg

med glaserede perleløg, timian karotter, hvide kartofler og skysauce

(Tilkøb af surt, sødt og hjemmelavet waldorfsalat + kr. 20,00)

kr.145.00

Tyndstegsfilet a la barbeque​

med mixed salat, friterede kartoffelbåde, hjemmelavet barbeque samt drueagurker

kr.145.00

Helstegt oksefilet Bearnaise​

med grillet tomat, ristede champignon, haricot verte, pommes rissolles og sauce Bearnaise

kr.175.00

Helstegt oksemørbrad sous le sandre​

med ristede svampe, bagte rodfrugter, pommes rösti og pebersauce

kr.215.00

Helstegt dyrekølle​

med bagte rodfrugter, drue-nøddesautee, pommes rissolles og vildtflødesauce eller​ klassisk garniture: franske bønner, surt, sødt, waldorfsalat, brunede og hvide kartofler samt vildtflødesauce

kr.215.00

Helstegt dyreryg Grand Veneur​

med Bacon-bønner, stegte østershatte, selleriflan, pommes krokette og sauce Grand Veneur

kr. dagspris

Piqueret lammekølle med persille og hvidløg​

med sauteret grønt, grøntsagsmousse, pommes rissolles og demiglace

Læs mere info under praktiske informationer

kr.165.00

FØLG OS PÅ FACEBOOK​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Hotel Farsø

Søndergade 11, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 63 10 04

Mail: info@hotelfarsoe.dk

Åbningstider

Reception

Mandag - Lørdag: 10.00 - 18.00

Derudover holder vi åbent for individuelle arrangementer alle dage i tidsrummet 08.00 til 03.00

Kontakt os døgnet rundt på mail.

Betalingsmuligheder

Vi modtager følgende betalingsmidler: Dankort / Visa dankort, mobilpay nr. 15571, kontant. 

Bankoverførsler reg nr.: 9174, konto nr. 2860044733, Den Jyske Sparekassen