Forretter

(min. 15 couverter)​

2 tarteletter

​eller butterdejsskal med høns i asparges​

kr. 55.00

Frisk kyllingesalat

på salater, snittet grønt, bacon og hjemmerørt karrycreme

kr. 65.00

Klassisk hønsesalat

​med champignon og asparges anrettet på ananasring og salat

kr. 65.00

Brandmandens hønsesalat

med røgede kartofler, purløg og sprødstegt bacon

kr. 75.00

Kyllingeroulade med bacon og krydderurter

anrettet med salat, råsyltede urter og hjemmerørt sauce verte

kr. 65.00

Krabbe/skaldyrssalat

anrettet med salater, asparges og citron

kr. 60.00

Rejecocktail

anrettet med salat, asparges, hjemmerørt thousand island og pynt

kr. 75.00

Tunmousse med hjemmerørt dildcreme

anrettet på sprøde salater og citron.

kr. 65.00

Dampet laks Residence

​med syltede urter, rejer, salat og hjemmerørt thousand island

kr. 70.00

Hotel Farsø's hjemmerøget laks

med salater og spinat a la creme

kr. 70.00

Hotel Farsø's hjemmerøget laks ”American style”

med salater, rygeostecreme, friske asparges og hjemmelavet pesto

kr. 75.00

Lakseroulade med midte af krydderurter

med sesammarinerede asparges og dressing

kr. 65.00

Laksefarseret hvidfiskepapuiette

med urter og lun hummerbisque

kr. 85.00

Varmrøget ørredfilet

med salater, citron og lun porrecreme

kr. 75.00

Kokkens frie fiske- og skaldyrsfantasi (fire slags)

med sprøde salater og tilpassede garniturer

kr. 95.00

Bagte jomfruhummerhaler på pommes Rôsti

med salater og hummersauce

kr. 115.00

Roulade af torsk og bacon

med salater, ½ æg, tomat, rejer og hjemmerørt krydderurte dressing

kr. 65.00

Valgfri suppe

(klar suppe, karrysuppe, minestrone suppe, Ungarsk gullashsuppe, asparges suppe)

kr. 60.00

Charcuteri tallerken med 4 slags italiensk chacutteri

med salater, oliven og hjemmelavet pesto

kr. 75.00

Tapas tallerken med spanske og italienske specialiteter,

anrettet med to slags oste, tørrede oliven og hjemmelavet basilikumspesto

kr. 90.00

Salat Gourmande Francaise

med andelevermousse, anderilette, gambas reje og grillet kammusling

kr. 145.00

Til alle forretterne serveres hjemmebagt koldhævet brød og smør.

Læs mere info under praktiske oplysninger

FØLG OS PÅ FACEBOOK​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Hotel Farsø

Søndergade 11, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 63 10 04

Mail: info@hotelfarsoe.dk

Åbningstider

Reception

Mandag - Lørdag: 10.00 - 18.00

Derudover holder vi åbent for individuelle arrangementer alle dage i tidsrummet 08.00 til 03.00

Kontakt os døgnet rundt på mail.

Betalingsmuligheder

Vi modtager følgende betalingsmidler: Dankort / Visa dankort, mobilpay nr. 15571, kontant. 

Bankoverførsler reg nr.: 9174, konto nr. 2860044733, Den Jyske Sparekassen