​Hotel Farsø anbefaler

(Bestilles minimum 2 dage før)

Det varme køkken:

Winerschnitzel med kalveinderlår (225 gram)

med "Dreng", brasede kartofler, ærter og smørsauce​

kr. pr. person 185.00

Steak af mørt ungkvægsfilet (250 gram)

med bløde løg, hvide kartofler, smørsauce og surt

ELLER grøn salat, ristede kartofler og sauce Bearnaise

kr. pr. person 225.00

Luksus stjerneskud

2 stegte fiskefileter, røget laks, rejer, asparges

- med hjemmerørt dressing, mayo og pynt

kr. pr. person 155.00

Pariserbøf (225 gr.)

på ristet brød med hakket rødbeder, høvler peberrod,

hakket løg, saltede kapers og æggeblomme

kr. pr. person 155.00

Det kolde køkken:

Uspecificeret snitter

(min. 10 stk.) 3-4 skiver pålæg

kr. 30.00​

​Uspecificeret smørrebrød

(min. 10 stk.) 5-6 skiver pålæg

kr. 45.00​

​Specificeret smørrebrød & luksus smørrebrød

(min. 10 stk.) fx laks, ål, rejer, brandmandens, tatar m.m.​

​​kr. dagspris​

​Uspecificeret fingersandwich

(min. 10 stk.) fx skinke/ost, frikadelle/rødkål, hønsesalat, tunsalat m.m.

kr. 25.00​

​Frokostplatte

(min. 4 personer) med 6 varianter & brød

kr. 175.00

Tapas anretning

(min. 4 personer) 6 varianter af husets tapas bl.a. charcuteri, ost m.m.

- anrettet med passende garniture, hjemmelavet pesto og brød

kr. 175.00


FØLG OS PÅ FACEBOOK​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Hotel Farsø

Søndergade 11, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 63 10 04

Mail: info@hotelfarsoe.dk

kontrolrapport-smiley

Åbningstider

Reception

Mandag - Lørdag: 10.00 - 18.00

Derudover holder vi åbent for individuelle arrangementer alle dage i tidsrummet 08.00 til 03.00

Kontakt os døgnet rundt på mail.

Betalingsmuligheder

Vi modtager følgende betalingsmidler: Dankort / Visa dankort, mobilpay nr. 15571, kontant. 

Bankoverførsler reg nr.: 9174, konto nr. 2860044733, Den Jyske Sparekassen