Hotel Farsø​  |  Søndergade 11  |  9640 Farsø

Telefon: 98 63 10 04  |  E-mail: info@hotelfarsoe.dk

Hotel Farsø anbefaler​

- har du lyst til lidt lækkert mad ud af huset, anbefaler vi:

Bøf af kalvefilet (250 gr.)

med torvegrønt, ristede kartofler og rødvinssauce eller bearnaisesauce

kr. 165.00

Engelsk bøf (250 gr. oksefilet)

med bløde løg, hvide kartofler, smørsauce og surt

kr. 165.00

Wienerschnitzel af kalvefilet (225 gr.)

med ærter, brasede kartofler, ”dreng” og smørsauce

kr. 165.00

Wienerschnitzel af kalvefilet (300 gr.)

med ærter, brasede kartofler, ”dreng” og smørsauce

kr. 185.00

Tapas anretning

6 varianter af husets tapas bl.a. chacutteri, ost m.m.

- anrettet med passende garniture, hjemmelavet pesto og brød

kr. 135.00

Luksus stjerneskud

2 stegte fiskefileter, røget laks, rejer, asparges

- med hjemmerørt dressing, mayo og pynt

kr. 125.00

Pariserbøf (225 gr.)

på ristet brød med hakket rødbeder, høvler peberrod,

hakket løg, saltede kapers og æggeblomme

kr. 115.00

HUSK:
Dagens ret - det gode danske køkken

Bestilles på dagen - afhentes senest kl. 18.00

kr. 65.00

For forespørgsel/bestilling, kontakt os på tlf. 98631004​

Find mere information​

Kontaktoplysninger​

Hotel Farsø

Søndergade 11
9640 Farsø
Telefon: 98 63 10 04
info@hotelfarsoe.dk

Åabningstider

​Hotellets reception/telefon har åben alle hverdage og lørdage fra 10.00 til 18.00 på tlf.: 98 63 10 04

Kan du ikke komme i kontakt med os i dette tidsrum kan du sende os en mail på info@hotelfarsoe.dk og vi vil kontakte dig hurtigst muligt

Betalingsmuligheder​

Vi modtager følgende betalingsmidler: dankort/visa dankort, check mod legimationsforevisning, kontant.

Bankoverførsler reg nr.: 9174, konto nr. 2860044733, Den Jyske Sparekassen