Hotel Farsø​  |  Søndergade 11  |  9640 Farsø

Telefon: 98 63 10 04  |  E-mail: info@hotelfarsoe.dk

Natmad

(min. 15 couverter)​

Klar suppe

med kød og mel boller, urter og hjemmebagt brød​

kr. 40.00

Indisk karrysuppe

med urter, ris, kyllingekød og hjemmebagt brød

kr. 40.00

Ungarsk gullashsuppe

med tomat, kommen, hvidløg og hjemmebagt brød

kr. 40.00

Italiensk minestrone

med grøntsager, nudler, bacon og hjemmebagt brød

kr. 40.00

Flødelegeret aspargessuppe

med kødboller og hjemmebagt brød

kr. 40.00

Herregårds biksemad

med bearnaise, rødbeder og rugbrød

kr. 45.00

Hot Dogs

med sennep, ketchup, remoulade og hakket rå løg

kr. 45.00

Quiche Lorraine

​med grøn salat og krydderurte pesto

kr. 45.00

Pølsebord

​med 4 varianter, leverpostej, brød og smør

kr. 55.00

3 slags italienske pølser/skinke

med stenovnsbrød og pesto

kr. 60.00

Saltsnitter

​med diverse pålæg og pynt

kr. 22.00

3 stk. fingersandwich

med diverse pålæg og fyld

kr. 45.00

Lune frikadeller

​med kartoffelsalat, rødbeder, brød og smør

kr. 50.00

Ovnstegte kyllinge overlår

​med mixed salat, dressing, hjemmebagt brød og smør

kr. 55.00

Find mere information​

facebook Følg med på Facebook

Kontaktoplysninger​

Hotel Farsø

Søndergade 11
9640 Farsø
Telefon: 98 63 10 04
info@hotelfarsoe.dk

Åabningstider

​Hotellets reception/telefon har åben alle hverdage og lørdage fra 10.00 til 18.00 på tlf.: 98 63 10 04

Derudover holder vi åbent for individuelle arrangementer alle dage i tidsrummet 08.00 til 03.00

Vi kan ligeledes kontaktes hele døgnet på: info@hotelfarsoe.dk

Betalingsmuligheder​

Vi modtager følgende betalingsmidler: dankort/visa dankort, mobilpay nr. 15571, kontant.

Bankoverførsler reg nr.: 9174, konto nr. 2860044733, Den Jyske Sparekassen