Priser
Alle priser er inkl. 25 % moms
Ved bestilling under 15 personer + 10 %
Ved bestilling under 10 personer + 15 %
Børn under 12 år til reduceret priser
Vi forbeholder os ret til prisændringer/ændringer i menuerne såfremt at vor leverandører ikke længere har råvaren i sortiment eller råvaren underlægges prisstigning.
Ved bestilling forbeholder vi os retten til at opkræve forudbetaling eller depositum
Ønsker De Deres arrangement på Hotel Farsø pålægges kr. 35.00 pr. person
Bestilling
Hvis De har besluttet, at De gerne vil have maden fra Hotel Farsø, så ring eller mail og lav en reservation til den pågældende dag. De behøver ikke at afgive den konkrete ordre i forhold til antal og menu. Dette oplyses senest 5 dage inden Deres arrangement.
Levering
Som udgangspunkt skal De selv afhente deres menu.
Gratis levering kan aftales mod et minimum køb på kr. 3000 og inden for en afstand på 25 km (tur/retur). Herudover påregnes leverings eller afhentnings gebyr på Deres samlede regning.
Pr. 1/4-22 Tillægges kørselsgebyr på kr. 100,00 for en "by-tur".
Emballage
Emballagen maden leveres i, skal tilbage leveres til Hotel Farsø i rengjort stand senest efterfølgende dag klokken 14.00 – med mindre andet er aftalt.
Anretning og servering
Alle retter leveres så serveringsklare som muligt – enkelte retter, fx suppe/natmad må dog på beregnes at skulle varmes. Stege samt diverse varme tilbehør leveres i termokasser, som ikke bør åbnes, før de skal anrettes. Med mindre andet er aftalt er kødet ikke udskåret. Kolde anretninger, desserter, salater m.m. er anrettet og klar til servering.
Spørg evt. Hotel Farsø hvilke fade og skåle De skal på beregne til serveringen af Deres menu.