Mad - som vor Mormor lavede det​

(min. 10 couverter)​

Dansk bøf med bløde løg​

med hvide kartofler, skysauce og surt

kr. 115.00

Hollandsk bondebøf​

med kartoffelmos, brændende kærlighed og rødbeder

kr.135.00

Forloren hare med flødesauce​

hvide kartofler, tyttebærsyltetøj og hjemmelavet agurkesalat

kr. 110.00

Stegt paneret flæsk​

med hvide kartofler, persillesauce og rødbeder

kr.125.00

Paneret svinekotelet​

med rødkål, hvide kartofler, asier og skysauce

kr. 115.00

Bankekød​

med bagt kartoffelmos og mixed salat

kr.125.00

Boller i karry​

med kogte løse ris, gulerodssalat og karryflødesauce

kr. 110.00

Karbonader​

med stuvet grønærter, hvide kartofler og rødbeder

kr. 110.00

Kalvefrikassé​

med gulerødder, ærter, asparges, persille kartofler og rødbeder

kr.155.00

Grydestegt kylling​

med hjemmelavet agurkesalat, ribsgele, hvide kartofler og flødesauce

kr. 125.00

Amagerkotelet​

med løg, spidskål, hvide kartofler, rødbeder og skysauce

kr. 125.00

Skibberlabskovs​

med skinketern, purløg, rødbeder, rugbrød og smør

kr. 110.00

Gule ærter​

med kogt flæsk, medisterpølse, sennep, rødbeder, rugbrød og smør

kr.165.00

FØLG OS PÅ FACEBOOK​

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Hotel Farsø

Søndergade 11, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 98 63 10 04

Mail: info@hotelfarsoe.dk

Åbningstider

Reception

Mandag - Lørdag: 10.00 - 18.00

Derudover holder vi åbent for individuelle arrangementer alle dage i tidsrummet 08.00 til 03.00

Kontakt os døgnet rundt på mail.

Betalingsmuligheder

Vi modtager følgende betalingsmidler: Dankort / Visa dankort, mobilpay nr. 15571, kontant. 

Bankoverførsler reg nr.: 9174, konto nr. 2860044733, Den Jyske Sparekassen